Rólunk - dbbetetohajo

Etetőhajó gyártó a különleges álmok alkotója.
Tartalomhoz ugrás
Bors Attila vagyok 5 éves korom óta horgászok a modellépítésben és a composite technolóiákban 26 év tapasztalattal rendelkezem.
12 éve amikor az etetőhajó kezdett elterjedni hazánkban, akkor én is belevágtam és amég az élet egy kicsit más irányba nem sodórt, egy dupla oldalt billentős hajó tipusom volt, amit a horgászok nagyon kedveltek.
Meghoztam azt a döntést hogy az eddigi etetőhajó kínálatomat bővítsem és felhasználjam azt a tudást amit a piacon jól ismert és bevált hajótipusok gyártása és szervizelése során tapasztaltam.
Még két tipust készítettem aminél már felhasználtam az azóta technikailag felfejlődött műhelyem adta lehetőségeket. Mindig szerettem felhasználni a tökéletesebb minőségibb gyártás érdekében a legmodernebb technikákat. Ma már rendelkezem Cnc gépekkel, lézervágóval, 3d nyomtatóval is az alap gépeimen kívül, s így már könnyebb a saját tervezésű és Fsr versenyzői tapasztalatú barátok tanácsait felhasználva etetőhajókat készíteni.
A jó etetőhajó a horgásznak egy eszköz ami problémamentes és folyamatosan hozzásegíti a horgászt a fogás öröméhez. Természetesen lehet ez bármilyen típusú formályú a horgász általában nem modellező ő a horgászat megszállottja, tehát a hajó tegye a dolgát és kész.
Célunk között szerepel még legalább két újfajta test készítése, s a meglévő hajótipusok technikai bővítése, maximalizálása.
Bármilyen tipusú ettőhajó javításban és karbantartásban, átépítésében  tudunk segíteni.
Sikeres nagy fogásban gazdag horgászatot kívánunk önnek.
Vissza a tartalomhoz