Speed 2 - dbbetetohajo

Etetőhajó gyártó a különleges álmok alkotója.
Tartalomhoz ugrás

Dream Bait Boat SPEED 2

Ár: 279 000 Forint
Rendelhető kiegészítők, opciók:
Navigációs rendszer G-Pilot, Pro
Dupla kamra kialakítás


Könnyű erős üvegszálas test mely, kívűlről 2k autófestékkel a sablonban lett fényezve.
Méret 800x270x250, akkumulátorral 3.6kg, ajánljuk mindazoknak akik szeretik a gyors erőssen motorizált hajót de nem egy viziszörnyet keresnek. V kialakítás tervezése során a stabilitásra nagy hangsúlyt fektettünk, nagy hullámokat, széllökéseket az árramvonalas kialakítása miatt nagyon jól viseli. A testet CARBON alkatrészekkel tökéletesítettük. Könnyen lerakható mert minden hajónkhoz jár egy tartó amit a hordozótáskában is használhatunk. Az etetőhajó 1 hátsó kamrával rendelkezik, mely hátrafele nyílik, így az etetőanyag és a horog 1 helyre sűlyed. Nagy kapacitású (1.5kg) kamra áll a rendelkezésünkre melybe nagy gombócok vagy apró pelletek is rakhatók, meredek rámpa miatt a ragacsossabb anyagok is kicsúsznak.  A távirányításról 2,4Ghz technológiával rendelkező telemetriás rádió szolgál,  több csatornás plussz opciókkal kiegészíthető. A hajón még kialakításra kerültek, elöl-hátul navigációs fények, melyek a távirányítóról kapcsolhatunk. Előnye a nagy fényerő, ami tökéletes az éjszakai hajózáshoz. A feszültség kijelzés a rádión látható.
A hajó energia ellátásáról egy 12V 4.5Ah Pb. akku gondoskodik mely nem igényel nagy odafigyelést. Könnyen beszerezhető elfogadható áron. Érdemes több akkumulátort beszerezni a folyamatos árramellátás érdekében. A hajó meghajtásáról egy  belső forgórészes erősebb bruchless motor gondoskodik, a motorra jellemző alacsony fogyasztás, maximális erő. A haladást egy hajócsavar biztosítja mely védelmét a hínárvédő biztosítja, kormányzása egy kormánylapáttal történik. A hajó mehet előre-hátra, jobbra-balra. Ezek a funkciók a távirányító jobb karjára vannak programozva, kérésre változtatható.
A hajó szállítását segíti egy vízhatlan szivacsos könnyen tisztítható hordozótáska mely védi a hajót a külső behatásoktól melegtől hidegtől.
Tartozékok:
Etetőhajó, Pb akku, Digitális távirányító, Töltö, Hordozótáska, Hínárvédő, Digitális feszültség kijelzés a távirányítón, Távirányítóról kapcsolható fények


Vissza a tartalomhoz